Fotografii interioare

Timpul se scurge in alt mod acum…Firele de nisip din clepsidra nu sunt altceva decat particule de vise si fericire , ce pica una cate una…Cu tine totul capata alte dimensiuni, are alte intelegeri, alte imagini.

Nu conteaza ca e iarna afara, copacii din parcuri sunt si acum infloriti, chiar daca florile sunt de gheata, se „inchina” inaintea mea si nu din cauza poverii asa cum obisnuiau candva,ci datorita zambetului larg din suflet.

Parca sunt secole intregi ce au trecut peste noi, dar ni se pare ca a fost ieri si totusi tu si cu mine stim ca totul e inauntrul nostru de milenii intregi. Lumea nu mai e nici ea ce-a fost, o mare mlastina, o usa catre un Necunoscut frivol si ironic;iar vantul imi aduce acum, in locul tuturor acelor picuri reci din nori, doar gandurile tale cu imbratisari.

Si da,desigur, am stat si m-am gandit…Nimic nu e ceea ce pare: doar o iluzie de copii cu vise colorate si turta dulce si oameni buni. Nu e o joaca de copil, nu ne luptam cu mori de vant, crezand ca sunt doar „monstri” lui Don Quijote…pentru ca varsta povestilor ne-a trecut demult.

Astazi e realitatea noastra si ceea ce avem…Pe Maine il asteptam desigur, dar cred ca in mod diferit…Il asteptam pentru ca stim ca oricat am incerca sa il oprim, mereu va veni, e de iminent si de neoprit…Dar Maine vine de-acum cu noi intr-un Gand.

( ©All my texts are copyrighted and may not be reproduced, copied, edited, published, transmitted or uploaded in any way without my written permission)

Reclame

~ de julyasan pe ianuarie 12, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: